TEAMCOACHING

Efficiënter en beter samenwerken

Ervaringen en inzichten met elkaar delen

Gericht werken aan wat er nodig is per team

OMDAT JE MEER BEREIKT ALS JE SOEPEL SAMENWERKT

Samenwerken is soms hard werken, maar cruciaal om op een effectieve en gezonde manier je doelen te bereiken. Teamcoaching helpt jullie team om de samenwerking beter en prettiger te laten verlopen.

In verschillende teamsessies leer je jezelf en je team beter kennen. We bespreken de valkuilen bij het samenwerken, je reflexen, maar gaan ook echt aan de slag met opdrachten. 

Samen met je team bepaal je de stappen die je kunt zetten, hoe je ergernissen kunt loslaten en hoe je een eerlijk gesprek met elkaar voert.

Neem contact met mij op

10 + 12 =

WEET JE WAT PAS SLIM IS?

Door het boek aan deelnemers cadeau te doen kunnen ze in alle rust teruglezen wat ze hebben geleerd. En helemaal leuk: we kunnen het feestelijk ingepakt versturen, mét een persoonlijk briefje erbij!

 

Door de online cursus cadeau te doen kunnen deelnemers in hun eigen tijd de stof doorlopen en oefenen met eigen voorbeelden en cases. De online cursus bestaat uit 8 modules, 56 oefeningen, tientallen filmpjes en verschillende optionele verdiepingsmodules waarmee deelnemers zich de stof echt eigen kunnen maken. 

Veelgestelde vragen

Als ik Anne de Jong als spreker wil boeken, hoe werkt dat dan?

Als je een webinar, lezing of workshop wilt boeken kun je contact met ons opnemen via de knoppen op deze website of via het contactformulier. Dan nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op en stemmen we datum, doelgroep en financiën af. Desgewenst plannen we een telefonisch voorgesprek voor je in met Anne de Jong, zodat jullie elkaar vast kunnen leren kennen en de sessie samen goed kunnen doorspreken.

Is De geluksroute geschikt om met mijn team of afdeling te doen?

Ja! De geluksroute is heel geschikt om met je team of afdeling te doen. Door elkaar beter te leren kennen, valkuilen te herkennen en eerlijke gesprekken te voeren verlopen samenwerkingen soepeler en wordt er gewerkt met meer plezier en effectiviteit.

‘De geluksroute’ klinkt een beetje vaag. Hoe weet ik zeker dat dit aanslaat en concreet genoeg is voor ons?

Anne de Jong is oprichter van coachingsbureau NONONS: inderdaad, dat staat voor no-nonsense. De geluksroute is dus geschikt voor de meest praktischen en nuchteren onder ons. Het is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en Anne gebruikt zeer herkenbare praktische voorbeelden. Je gaat gegarandeert weg met concrete handvatten waar je direct iets mee kan. Daarom is De geluksroute voor alle doelgroepen interessant en bruikbaar, of je nu manager, aannemer, ondernemer, IT-er, bankier, leidinggevende of starter bent.

Ik zoek een keynote speaker voor ons event. Is Anne de Jong daar een geschikte keuze voor?

Zeker. Anne de Jong heeft ruime ervaring met spreken voor grotere groepen en is een uitstekende keuze als keynote speaker. Het liefst komt ze samen met een van haar trainingsacteurs, waarmee ze herkenbare situaties kan uitbeelden voor nog meer impact.

Ik wil grotere aantallen boeken bestellen. Kan dat en hoe werkt dat?

Dat kan zeker. En helemaal leuk: bij grotere aantallen mogen we een mooi kortingsvoorstel doen! Stuur een mailtje naar degeluksroute@mavenatwork.com voor de mogelijkheden (zoals gesigneerde exemplaren, feestelijk ingepakte pakketjes, en meer).

Wat kost een webinar, lezing of workshop?

De investering is helemaal afhankelijk van wat je precies zoekt, voor hoeveel deelnemers het is en of het online of offline plaatsvindt. Afhankelijk van jouw vraag kijken we naar de meest geschikte vorm en doen we een passend voorstel. 

Mijn vraag staat hier niet bij. Wat nu?

Dat kan gebeuren! Stuur een mailtje naar degeluksroute@mavenatwork.com en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. 

verschillende liefdestalen