DE GELUKSROUTE VOOR PROFESSIONALS

Wat is de Geluksroute?

De Geluksroute is een methode ontwikkeld door coach en psycholoog Anne de Jong. Aan de hand van een ‘route’ leren mensen welke stappen ze zelf kunnen zetten naar een fijne, open verstandhouding met ruimte voor beide personen. Het is een herkenbare, luchtige methode die de sociale dynamiek heel inzichtelijk en praktisch maakt.

Voor wie is de Geluksroute geschikt?

Heb jij in je werk veel te maken met mensen, als HR-medewerker bijvoorbeeld of als teamleider? Of ben je coach? De Geluksroute is een supereffectieve methode waarmee jij mensen de tools geeft om zelf sociaal gedoe op te lossen en beter samen te werken. Of het nu om een één–op–éen samenwerking gaat of juist om het versterken van teams die op afstand werken: de Geluksroute maakt inzichtelijk wat de stappen zijn voor een prettige, effectieve omgang met elkaar. Het geeft iedereen de taal om duidelijk te maken wat er speelt en – belangrijker – op een simpele manier de vaardigheden om lastige sociale situaties op te lossen.

Wat is het voordeel van werken met De Geluksroute?

Heb je bijvoorbeeld een medewerker die geen nee durft te zeggen, of een cliënt die zich niet goed kan uiten en daar frictie van ondervindt? Met De Geluksroute is er voor iedereen een duidelijk stappenplan om te werken aan sociale problematiek. Je geeft mensen hiermee zelfinzicht, ze leren situaties en patronen te herkennen én hoe ze op een duurzame manier deze kunnen oplossen – ofwel door respectvol het eerlijke gesprek aan te gaan, door hun eigen grenzen beter aan te geven of door hun eigen gedrag te veranderen.

Welke opties zijn er?

De Geluksroute heeft verschillende opties voor professionals:

Lezingen & webinars

Anne de Jong geeft een lezing van 1 uur en legt hierin alle stappen op de Geluksroute uit. Dit is een mooie introductie van de metafoor en methodiek, en Anne geeft veel herkenbare voorbeelden.

Teamcoaching

Een gecertificeerde Nonons coach gaat samen met je team aan de slag om te werken aan de Geluksroute stappen. Samen doorloop je alle stappen op de Geluksroute, en doe je leuke oefeningen die je gelijk veel inzicht geven in je eigen sociale interacties.

Verdiepende trainingen

Dit kan een op een zijn of met een groep. Met een Nonons-coach ga je tijdens een training écht de diepte in op een van de Geluksroute-vaardigheden. Je traint in de praktijk de vaardigheden om lastige sociale situaties te tackelen, van moeilijke gesprekken voeren tot jezelf effectiever uiten.

Toolbox voor coaches

Dit is een praktisch, duidelijk en concreet coachingsplan waarmee je als coach of (HR-)manager zelf iemand stap voor stap kan coachen op de Geluksroute. Je ontvangt een protocolboek, heel veel oefeningen en uitleg bij dit kant en klare coachingstraject. Zodat jij gelijk zelf aan de slag kan.

Veelgestelde vragen

Als ik Anne de Jong als spreker wil boeken, hoe werkt dat dan?

Als je een webinar, lezing of workshop wilt boeken kun je contact met ons opnemen via de knoppen op deze website of via het contactformulier. Dan nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op en stemmen we datum, doelgroep en financiën af. Desgewenst plannen we een telefonisch voorgesprek voor je in met Anne de Jong, zodat jullie elkaar vast kunnen leren kennen en de sessie samen goed kunnen doorspreken.

Is De geluksroute geschikt om met mijn team of afdeling te doen?

Ja! De geluksroute is heel geschikt om met je team of afdeling te doen. Door elkaar beter te leren kennen, valkuilen te herkennen en eerlijke gesprekken te voeren verlopen samenwerkingen soepeler en wordt er gewerkt met meer plezier en effectiviteit.

‘De geluksroute’ klinkt een beetje vaag. Hoe weet ik zeker dat dit aanslaat en concreet genoeg is voor ons?

Anne de Jong is oprichter van coachingsbureau NONONS: inderdaad, dat staat voor no-nonsense. De geluksroute is dus geschikt voor de meest praktischen en nuchteren onder ons. Het is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en Anne gebruikt zeer herkenbare praktische voorbeelden. Je gaat gegarandeert weg met concrete handvatten waar je direct iets mee kan. Daarom is De geluksroute voor alle doelgroepen interessant en bruikbaar, of je nu manager, aannemer, ondernemer, IT-er, bankier, leidinggevende of starter bent.

Ik zoek een keynote speaker voor ons event. Is Anne de Jong daar een geschikte keuze voor?

Zeker. Anne de Jong heeft ruime ervaring met spreken voor grotere groepen en is een uitstekende keuze als keynote speaker. Het liefst komt ze samen met een van haar trainingsacteurs, waarmee ze herkenbare situaties kan uitbeelden voor nog meer impact.

Ik wil grotere aantallen boeken bestellen. Kan dat en hoe werkt dat?

Dat kan zeker. En helemaal leuk: bij grotere aantallen mogen we een mooi kortingsvoorstel doen! Stuur een mailtje naar degeluksroute@mavenatwork.com voor de mogelijkheden (zoals gesigneerde exemplaren, feestelijk ingepakte pakketjes, en meer).

Wat kost een webinar, lezing of workshop?

De investering is helemaal afhankelijk van wat je precies zoekt, voor hoeveel deelnemers het is en of het online of offline plaatsvindt. Afhankelijk van jouw vraag kijken we naar de meest geschikte vorm en doen we een passend voorstel.

Mijn vraag staat hier niet bij. Wat nu?

Dat kan gebeuren! Stuur een mailtje naar degeluksroute@mavenatwork.com en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

verschillende liefdestalen

De Geluksroute is ontwikkeld door Anne de Jong, oprichter van NONONS, en is uitgegeven door Maven Publishing.

Heb je een vraag over De Geluksroute of wil je contact? Je kunt ons bereiken via: