GUN JEZELF EEN GELUKSROUTE BOOST

GA AAN DE SLAG MET EEN GELUKSROUTE COACH

Een Geluksroute coach kan het verschil maken als:

Je moeite hebt met je grenzen aan te geven

Ga je weleens mee naar een verjaardag waar je géén zin in hebt?

Je gedoe hebt met je partner, ex, ex van je partner, vrienden, collega, of (schoon)familie

Voelt het als een onoplosbaar probleem waar je tegenaan blijft lopen?

Q

Jijzelf of mensen in je omgeving opeens kunnen ontploffen

En schrik je ervan omdat je het niet aan zag komen?

x

Je het gevoel dat mensen je soms niet begrijpen

En is het lastig om meer connectie tot stand te brengen?

Dit soort situaties zijn op te lossen. Ga aan de slag met een gecertificeerde coach en gun jezelf een Geluksrouteboost!

geluksroute-boek-held-superman

Wat is de Geluksrouteboost?

Coach en psycholoog Anne de Jong heeft op basis van haar bestseller De Geluksroute een uniek programma ontwikkeld waarin je gecoacht wordt terwijl je ook praktische training krijgt op onderdelen zoals je grenzen aangeven, je eigen behoeftes onderzoeken en effectief communiceren. Kortom: je leert om regie te pakken in je leven, je leert hoe je supersoepel om kunt gaan met al je sociale contacten en je leven krijgt daardoor een echte (duurzame) Geluksrouteboost!

Een coach schakel je in als je ergens in gecoacht wil worden, als je bijvoorbeeld bepaalde stappen in je leven wilt zetten of aan iets wil werken waar je tegenaan loopt in je leven. Wat er zo bijzonder is aan De Geluksroute is dat het theorie en oefeningen uit de coaching nog toegankelijker en praktischer maakt. Je leert hoe je voortaan zelf de ongeluksroute kan vermijden, en in elke situatie proactief de geluksroute kunt kiezen. Op de geluksroute heb je geen gedoe met mensen en kan je op een prettige manier voor jezelf opkomen mét behoud van een goede relatie.

Gemiddeld cijfer deelnemers Geluksrouteboost

Gemiddeld cijfer deelnemers Geluksroutecoach

Hoe werkt het?

Alle coaches op deze pagina zijn gecertificeerd én specifiek getraind om met De Geluksroute te werken.

De coaches zijn gecertificeerd door NONONS, hét opleidingsinstituut voor effectieve en zelfverzekerde coaches. Sinds 2007 biedt NONONS geaccrediteerde coachopleidingen voor beginnende en ervaren coaches en voor managers die coachend willen leidinggeven. De opleidingen zijn praktisch èn theoretisch onderbouwd.

Neem contact op met een van onderstaande coaches voor de mogelijkheden voor het volgen van dit traject. Gemiddeld zitten er 9 sessies in het traject.
Afhankelijk van wat jouw specifieke behoeftes zijn kan jouw coach de geluksrouteboost aanpassen zodat het voor jou zo effectief mogelijk gaat zijn. Je coach zal je dan verder alles
vertellen over de Geluksrouteboost en hoe jouw traject eruit gaat zien.

Gereedschap for life:

“Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik deze intensieve boost in de afgelopen weken samen met mijn coach heb mogen doorlopen. Ze was een geweldige gespreksleider die me op een hele veilige manier naar mezelf kon laten kijken om me daarvan te laten leren. Het cadeau, een zak gereedschap waarmee ik dichter bij mezelf kan blijven en daardoor op een liefdevolle manier eerlijker het gesprek aan kan gaan, is er een ‘for life.’


– deelnemer Geluksrouteboost.

Ben je ook enthousiast over

De Geluksrouteboost?

 

Neem dan contact op met een van deze coaches!

Coach floortje Cleef

Marjon Hendrickx

Coachlocatie:

Breda

Voor meer informatie:

Jou in je kracht zetten, is het liefste wat ik doe. Op een speelse, betrokken, inlevende manier. Stevig op de inhoud, zacht op de relatie. Als coach en taalliefhebber smul ik van de Geluksroute. Leest en lacht zo heerlijk weg. Superblij dat we de Geluksrouteboost nu ook in Zuid-Nederland kunnen aanbieden. Met mij als coach. Ik begeleid je met passie en plezier. Met 99% nooit meer gezeik garantie.

Coach floortje Cleef

Joel Mooij

Coachlocatie:

Utrecht & ’s Hertogenbosch

Voor meer informatie:

Op doelgerichte, speelse en empathische wijze help ik je graag bij het bouwen aan betekenisvolle relaties. Vaak reageren we bij ‘sociaal gedoe‘ vanuit gekwetstheid en oude reflexen. Dat zorgt meestal voor verwijdering in plaats van verbinding. Samen met jou onderzoek ik waar je graag naar toe wilt, hoe je bewuste keuzes kunt maken én hoe je een ‘geluks-boost’ geeft aan de relaties die voor jou belangrijk zijn.

Coach floortje Cleef

Floortje Cleef

Coachlocatie:

Hilversum

Voor meer informatie:

Sociaal gedoe kennen we allemaal. Dankzij De Geluksroute van Anne de Jong zijn er concrete stappen die je kunt zetten naar soepel contact zonder frustraties. Als trotse geauthoriseerd Geluksroutecoach, opgeleid door Anne de Jong zelf, ga ik graag met jou aan de slag naar meer plezier in al je relaties. Gun jezelf een geluksrouteboost.

Heb je vragen of twijfel je of dit traject iets voor jou is, schroom niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of stuur een email. WhatsApp kan ook! 

coach gertruud bolhuis

Gertruud Bolhuis

Coachlocatie:

Amsterdam

Voor meer informatie:

Ik wens iedereen, jou, de inzichten en vaardigheden toe om in je relaties, de belangrijke en niet zo belangrijke, voor De Geluksroute te kunnen kiezen. Voor soepel contact en rust in je hoofd en hart. Als psycholoog en (loopbaan)coach heb ik twintig jaar ervaring in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar een meer vervullend bestaan, in werk en in hun persoonlijke relaties.

Ik help ze om hun hulpbronnen te (her)ontdekken en gebruiken. De Geluksrouteboost is een hulpbron van buiten die je je eigen kunt maken. Helder, inzichtgevend, concreet, praktisch en soms ook best een beetje… grappig. In mijn (loopbaan)coaching zijn altijd onderdelen van De Geluksrouteboost vertegenwoordigd, dus die krijg je er dan vanzelf bij. De Geluksroute kun je bij mij ook als los programma volgen. Helemaal op maat verkrijgbaar!

roosmarijn vos coach

Roosmarijn Vos

Coachlocatie:

Amsterdam

Voor meer informatie:

Als Geluksroute coach help ik bij het vinden van meer plezier en balans. Het hebben van fijne relaties is essentieel voor geluk, zowel op het werk als privé. Ik heb een achtergrond als ondernemer en combineer dit graag met mijn kennis en vaardigheden als Gelukscoach. In hartje Amsterdam heb ik mijn eigen praktijkruimte. Ik hou van een fijn en diep gesprek waarin je tot nieuwe inzichten komt om jouw leven een stukje leuker en makkelijker te maken. 

Denise Ruijs coach

Denise Ruijs

Coachlocatie:

Rotterdam

Voor meer informatie:

In Rotterdam stroop ik graag samen met jou de mouwen op om jouw bestemming van de Geluksroute te bepalen en te bereiken. Dit doen we aan de hand van een voor jou op maat gemaakte Geluksrouteboost. En in Rotterdam geldt natuurlijk niet lullen, maar poetsen. Dus het is niet alleen praten voor inzicht, maar ook het doen van praktische oefeningen zodat je daadwerkelijk ervaart hoe het voelt op de Geluksroute. En geloof mij: daar wil je niet meer vanaf!

Ik ben een open, betrokken en praktische coach. Op mijn website vind je meer informatie over mij en mijn werkwijze. Een intakegesprek is in ieder geval altijd gratis en vrijblijvend.

Marielle Groot

Marielle Groot

Coachlocatie:

Zandvoort (aan zee)

Voor meer informatie:

grootincoaching.nl

Relaties en organisaties gaan stuk door de dingen die niet gezegd worden” hoorde ik Jan Bommerez zeggen tijdens een NOBCO Masterclass. En inderdaad, ook al denken we vaak de goede lieve vrede te bewaren door ons mond te houden, het tegendeel is waar. Mijn naam is Marielle Groot en ik ben Life, Loopbaan en Business coach met EIA keurmerk NOBCO Practitioner Coach en RL-keurmerk Noloc Register Loopbaanprofessional. En nu ook geautoriseerd Geluksroutecoach!

Ben jij benieuwd hoe je de Geluksroute in jouw leven kan integreren? Neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Miriam Pieneman

Miriam Pieneman

Coachlocatie:

Amsterdam

Voor meer informatie:

Als coach help ik mensen met uiteenlopende uitdagingen op persoonlijk en professioneel vlak op weg naar hun stip aan de horizon. Door een serie op maat gemaakte sessies krijgen we inzicht in jouw gedachtenwereld, je strubbelingen en je diepere wensen. We brengen in kaart hoe jij jezelf kunt bevrijden van onnodige stress en hoe jouw geluksroute eruit ziet – de weg naar flow, balans en yes! – het echte geluk.

De geluksroute helpt je om jouw stip aan de horizon helder te krijgen en geeft je de juiste tools voor inzicht & actie. Als coach geloof ik in kiezen & doen, want pas dan wordt jouw geluk het meest voelbaar. En geef je jezelf een èchte geluksboost!

Sandra Koopman

Sandra Koopman

Coachlocatie:

Haarlem

Voor meer informatie:

sandrakoopman.nl

Ik ben Sandra en als coach ben ik empathisch, betrokken, doortastend en doelgericht.

In een coachtraject onderzoeken we samen waar je aan wilt werken, welke patronen in de weg zitten en hoe je zelf de regie kan pakken richting ‘de geluksroute’.

Dus heb jij moeite met grenzen aangeven? Heb je gedoe met je partner, ex, vrienden, collega, of (schoon)familie? En voelt het als een onoplosbaar probleem waar je tegenaan blijft lopen? Ik help je graag verder naar minder frustratie en soepel contact.

Ingrid Depeyper

Ingrid Depeyper

Coachlocatie:

Amsterdam

Voor meer informatie:

365mindful.nl

 

Welkom! Ik ben Ingrid, geaccrediteerd senior coach voor ambitieuze professionals. Mijn coachees omschrijven mij als vertrouwd, warm, aandachtig, betrokken en qua aanpak nuchter en concreet. De Geluksroute is een heerlijke methode om mee te werken; helder, praktisch en verdiepend tegelijk. Met als resultaat fijnere relaties en meer rust en energie!

Ook thema’s rondom stress, burn-out en loopbaan kunnen meegenomen worden.

Ingrid de Jong

Ingrid de Jong

Coachlocatie:

Amsterdam en Mijdrecht

 
Voor meer informatie:
 

Mijn naam is Ingrid de Jong en ik heb 12 jaar mijn eigen coachpraktijk. Vroeger heb ik zelf veel gedoe ervaren met leidinggevende die stelselmatig over mijn grens gingen en partners die het nodig vonden om respectloos met mij om te gaan. Ik kon en durfde hier destijds echt niet tegen op te treden en begreep ook niet waarom mensen dit deden. Dat is nu wel anders.

Nu als coach kom ik veel mensen tegen die ook sociaal gedoe ervaren met anderen. Soms al lang slepend. De Geluksroute is een fantastisch coach-trainingstraject, waarbij je veel inzichten zal opdoen en tools krijgt aangereikt, waardoor de kans op gezeik tot een minimum wordt beperkt.

Anne de- jong spreker psychologie-lezing-geluksroute

Marja van Gurp

Coachlocatie:

Rotterdam/Gouda

Voor meer informatie:
LinkedIn

Als coach help ik om, op een positieve manier, ingeslopen patronen te veranderen en wat niet te veranderen is echt te accepteren.

Ik ben in staat snel een veilige, warme coachomgeving voor je te creëren. Daardoor ontstaat er ruimte om naar jouw eigen aandeel in het gedoe te kijken en te kiezen voor de geluksstappen die jou verder helpen.

Mariska K

Marije Timmerman

Coachlocatie:

Rotterdam

Voor meer informatie:
 

Hoi! Ik ben Marije, (Geluksroute)coach voor ambitieuze professionals. Met een open houding, volledige aandacht en praktische werkwijze help ik je graag om je reflexen te leren herkennen.

Het blijft zeker niet alleen bij praten, maar ik zet je aan tot beweging. In 5 stappen leer ik je hoe je voor de Geluksroute kunt kiezen.

Het resultaat: je zit lekkerder in je vel en reageert effectiever op sociaal gedoe.

Anne de- jong spreker psychologie-lezing-geluksroute

Joyce Busch

Coachlocatie:

Dronten

Voor meer informatie:
Joycebusch.nl

Joyce is eigenaar van het bedrijf Relatie Evaluatie. Haar omgeving omschrijft haar als enthousiast, betrokken en doortastend. Wanneer je bij Joyce bent geweest vertrek je met “meer begrip voor jezelf en de ander”. Haar passie is communicatie, zij motiveert mensen (ook in een kwetsbare situatie) zichzelf te laten zien. Joyce begeleid jou/jullie naar de ingrediënten voor een fijner leven en betere relaties.

Anne de- jong spreker psychologie-lezing-geluksroute

Carlijn Hekelaar

Coachlocatie:

Amsterdam

Voor meer informatie: Carlijnhekelaar.nl

Jij wilt weer geluk voelen en ik kan je het inzicht geven waardoor jij je geluk weer terugvindt en je energie weer gaat stromen. 

Door mijn pragmatische en warme aanpak komt het antwoord sneller dichterbij dan je denkt. Ik help je om helderheid in je hoofd te krijgen en om je te laten inzien welke actiestappen je daarvoor het beste kunt nemen.

Mariska K

Linda Wes

Coachlocatie:

Den Haag, Wassenaar, Leiden

Voor meer informatie:

Mijn kracht als  Geluksroute Coach is dat ik empathisch, maar daarbij wel duidelijk en helder ben.

Uiteindelijk maak je zelf je eigen geluk. Geluk komt niet vanzelf, en is een werkwoord. Fijn als je daarbij dan toch in co-creatie aan de slag mag.  Iedere stap van de uitdagende Geluksroute Boost moet jij zelf zetten, maar ik loop dicht naast je.

Omdat jij geluk verdient.

Anne de- jong spreker psychologie-lezing-geluksroute

Sophie van Berkel

Coachlocatie:

Amsterdam

Voor meer informatie:

 

Sophie is warm en toegankelijk en oordeelloos.

Mensen voelen zich snel op hun gemak en merken dat niets haar te gek is, dat je alles bij haar kwijt kunt. Ze werkt met heldere doelen.

Sophie is ook vitaliteitscoach en -therapeut en kan daardoor ook vraagstukken begeleiden rondom voeding, beweging en chronische ziekten.

Anne de- jong spreker psychologie-lezing-geluksroute

Sanne Ruardi

Coachlocatie:

 Amsterdam

Voor meer informatie: Ruardicoaching.nl 

Coachees omschrijven mij als open, positief, helder, warm, en speels. En ook eerlijk en to the point. Graag ga ik samen met jou op zoek naar hoe jij kan bereiken wat je wil. Soms vallen de kwartjes in een gesprek, soms tijdens een praktische oefening. Ik werk graag met de Geluksroute omdat ie zo helder is. Een duidelijk stappenplan in simpele taal waarin iedereen zich herkent. De visuele route geeft je een prettige houvast.

 

Mariska K

Ellen Roelofs

Coachlocatie:

Amsterdam

Voor meer informatie:
 

Als coach ben ik ervan overtuigd dat wat je specifieke coachvraag ook is, je altijd zicht krijgt op hoe en waarom je vastloopt bij het realiseren van je doelen.

Ik geloof in een warme aanpak en in doen, want dat levert uiteindelijk het meeste op.

Coachen met De Geluksroute biedt naast structuur ook praktische en handzame tools om te leren omgaan met ‘gedoe’. Daar hou ik van.

 

Anne de- jong spreker psychologie-lezing-geluksroute

Thorben Meijer

Coachlocatie:

Amsterdam

Voor meer informatie: Thorbenmeijer.nl

 

De Geluksroute werkt voor mij als coach omdat het gehele coachtraject inzichtelijk is gemaakt waardoor ik volledig op kan gaan in het coachen.

Wat ik merk is dat door het duidelijke proces cliënten super snel stappen maken richting hun doel.

Dit komt omdat er toegankelijke en concrete stappen worden aangeboden die praktisch en direct toepasbaar zijn.

Anne de- jong spreker psychologie-lezing-geluksroute

Digna Riemslag

Coachlocaties:

Almere Duin of Amsterdam

Voor meer informatie:

Dignacoacht.nl

 

Als coach ben ik als een vis in het water.

Horen, zien en voelen. Mijn scherp luisterend vermogen zet ik in om met juiste, kritische vragen mijn coachee te spiegelen in wat ik zie. Waarbij ik in contact sta met mijn gevoel en daarmee dicht tegen jouw gevoel aan kruip.

Ik ben betrokken, ik leef mee en ik geef vertrouwen. Want ik vertrouw dat ook jij de route naar geluk zult vinden.

Anne de- jong spreker psychologie-lezing-geluksroute

Bram Roelink

Coachlocatie:

Amsterdam

Voor meer informatie: desparringpartner.nl

Ik ben Bram Roelink en help mensen die (iets) willen veranderen en meer geluk willen ervaren en vooral minder gedoe.

Want gedoe met collega’s, vrienden of partner kost enorm veel energie.

Met behulp van de zeer praktische Geluksroute-methode help ik je in vijf stappen af van sociaal gedoe en ga je weer met plezier naar je werk en verbeteren relaties.

Anne de- jong spreker psychologie-lezing-geluksroute

Maartje Strijbis

Coachlocatie:

Amsterdam

Voor meer informatie: Maartjestrijbis.com

95% van ons gedrag is reflexmatig. Écht veranderen vraagt oefening en doorzettingsvermogen.

(Geluksroute)coach Maartje ondersteunt je hier graag bij. Maartje is een warme, supportive coach die niet bang is om de vinger op de zere plek te leggen. Maartje werkt doelgericht en komt snel tot de kern, met een bak energie en een flinke dosis humor. 

 

Anne de- jong spreker psychologie-lezing-geluksroute

Heleen de Wit

Coachlocatie:

Amsterdam

Voor meer informatie:

Nononscoach.nl

Als afstuderend toegepast psycholoog ben ik altijd al bezig geweest met het praktisch inzetten van psychologie. In het coachvak komt daarin voor mij alles samen. Mijn doel is dat jij leert milder naar jezelf te kijken, dat je patronen ontdekt en helderheid krijgt waardoor je stappen kunt gaan zetten. Belangrijk is wel: Ik ben geen juf. Ik ga jou niet leren hoe jij je problemen aan moet pakken. Wel ga ik samen met jou op onderzoek naar antwoorden. Dit doe ik op een ontspannen en onderzoekende manier. Zo komen we makkelijk tot de kern van je ontwikkelpunt. Ik ben nieuwsgierig naar wat jij te vertellen hebt, luister aandachtig en heb daarover geen oordeel.

Anne de- jong spreker psychologie-lezing-geluksroute

Mariska Koelman

Coachlocatie:

Amsterdam

Voor meer informatie:

Superman.. ja-knikkers.. zegels sparen?

Allemaal termen die terugkomen bij coachen met De Geluksroute. Heerlijk nuchter en dankzij het stappenplan heel overzichtelijk. Samen met m’n coachees kijk ik welke acties leiden tot frustraties en verwijdering tot de ander. En natuurlijk ook belangrijk: welke keuzes heb je om op jouw Geluksroute te komen?

Kortom coachen met plezier, humor en af en toe een traan!

coach maayke wensink geluksroute

Maayke Wensink

Coachlocatie:

Amsterdam

Voor meer informatie:

Ik ben Maayke, oprichter van Muze Coaching. De coachpraktijk die staat voor energieke, toegankelijke en doelgerichte coaching. Coaching is intern onderhoud voor jezelf. Vanuit jouw kwaliteiten, dromen en struggles zet je stappen richting jouw doel. Tijdens de Geluksroute boost krijg je inzicht in je reflexen, je valkuilen en hoe je deze kunt veranderen. En dat allemaal op de route naar soepel contact zonder frustratie. De combinatie van zelf aan de slag gaan en reflecteren tijdens de coachsessies werkt voor veel mensen heel goed. Naast 1-op-1 sessies is de Geluksroute boost ook zeer geschikt voor teams die willen investeren in open en eerlijk contact met elkaar.

Anne de- jong spreker psychologie-lezing-geluksroute

Mariel Houweling

Coachlocatie:

Heemstede

Voor meer informatie:

heemcoaching.nl

Mijn naam is Mariel Houweling. Mensen, met al hun persoonskenmerken, drijfveren en motieven, fascineren mij enorm. Ik luister zonder oordeel en ben empathisch. Ik spiegel, denk met je mee en kan confronterend zijn wanneer nodig. Met humor weet ik het wel luchtig te houden. Mijn stijl is warm en vertrouwd maar ook no-nonsense en praktisch gericht. Naast coach ben ik psychosomatisch therapeut.

Ervaar je ‘gedoe’ in relaties of werk? Zou je op een meer constructieve manier willen (leren) communiceren? Vind je het moeilijk om bepaalde stappen te zetten? Ik kan je helpen met het bereiken van je doelen!

Anne de- jong spreker psychologie-lezing-geluksroute

Judith van den Boogert

Coachlocatie:

Diemen en Amsterdam

Voor meer informatie:

Al 14 jaar begeleid ik mensen bij het oplossen van sociaal gedoe. Op (inter)persoonlijk niveau als mediator, coach en zelfs als facilitator in grootschalige (gewelddadige) conflicten. Het maakt namelijk niet uit op welk niveau gedoe plaatsvindt, de patronen zijn hetzelfde. Met enkele tools kan iedereen leren conflicten op te lossen. Om hierbij weer in je kracht te gaan staan.

Vanaf 2022 bied ik ook De Geluksroute aan met, waar nodig, extra tools voor  conflicthantering. We leggen gezamenlijk de dieperliggende lagen van het probleem bloot en je leert waar je zelf meer de regie kunt pakken. Wil jij ook conflictwijs leren handelen? Stuur me een bericht voor een gratis intake.

Anne de- jong spreker psychologie-lezing-geluksroute

Ineke Schrauwers

Coachlocatie:

Utrecht, Amersfoort, Hilversum en Landelijk Online Coaching

Voor meer informatie:

Als persoon ben ik positief, enthousiast en nuchter. Met eerlijkheid en openheid creëer ik een vertrouwde omgeving. Als jouw coach ben ik een gedreven aanpakker waardoor we samen in beweging komen en doelgericht stappen zetten. Wanneer jij dit wilt. De richtlijn is je eigen geformuleerde doel. Hiermee kom je dichterbij jezelf, beter in balans, ervaar je meer rust en kan je meer geluk in je werk en privé realiseren.   

Kies voor de Geluksrouteboost: minder gedoe en meer plezier met de mensen om je heen!

Veelgestelde vragen

Ik heb het boek de geluksroute niet gelezen, kan ik dan wel de Geluksrouteboost volgen?

Zeker! Je krijgt van je coach te horen welke stukken uit het boek handig zijn om te lezen (als je dat nog niet gedaan hebt), en samen met je coach doorloop je alle stappen van De Geluksroute zodat je het zelf gelijk in de praktijk kunt brengen. 

Hoe verschilt coaching van het boek of de online cursus?

Alle theorie van De Geluksroute vind je in het boek, en in de online cursus vind je ook al praktische oefeningen en video’s. Toch kan het lastig zijn om bij jezelf bepaalde patronen en reflexen te herkennen, of om te weten hoe je verder moet. Een coach kan heel specifiek meedenken op jouw situatie en wat jij nodig hebt, en heeft daarvoor gepaste oefeningen. Er is een extra iemand die met je meedenkt, je begeleidt en feedback geeft zodat je snel de veranderingen door kunt voeren in je leven die jij wil. 

Hoe duur is het traject?

Dat verschilt voor iedereen, en hangt echt af van je persoonlijke situatie. De een heeft namelijk meer sessies nodig dan de ander, al is dit traject er echt op gericht om je te helpen alles snel onder de knie te krijgen. Neem contact op met een van de Geluksorute-coaches om een inschatting te krijgen voor de kosten, zij kunnen na een (gratis) intake gesprek een offerte voor je opstellen. 

Hoe lang duurt De gelukssrouteboost?

De Geluksrouteboost bestaat in principe uit 9 wekelijkse sessies, maar afhankelijk van jouw situatie zou je misschien sneller of langzamer kunnen gaan. Dit bepaal je samen met je coach, het idee is juist dat de Geluksrouteboost optimaal voor jou gaat werken! 

verschillende liefdestalen