ANNE ALS SPREKER

25 jaar ervaring als psycholoog & coach

Meer dan 700 mensen opgeleid tot coach

Schreef 3 bestsellers

BETER SAMENWERKEN = BETER RESULTAAT

“Een aanrader voor iedereen die beter wil leren samenwerken met je team.

Je leert eerlijker kijken naar jezelf en anderen, en maakt stap voor stap betere keuzes waardoor je veel meer plezier krijgt in je werk, en verdieping krijgt in je relaties met vrienden en familie.” 

 

ILONA VAN WEGEN
Board member at Google

“Voor mens, manager en coach is de Geluksroute een welkome verrijking om mee aan de slag te gaan. 

Echt iedereen kan kiezen voor de geluksroute. Een aanrader voor iedereen.”

WILLEM VAN DUUREN
World Manager Hema
geluksroute-boek-held-superman

3 redenen om Anne als spreker te boeken

 1. Anne de Jong is dé coach van Nederland.
  Anne de Jong is oprichter en directeur van het gerenommeerde coach-opleidingsinstituut NONONS. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring als psycholoog en coach, heeft 3 coachingsbestsellers geschreven en heeft al honderden coaches opgeleid. Al haar kennis en ervaring heeft ze bijeen gebracht in De geluksroute.
 2. De geluksroute is methodisch en praktisch.
  Het is een stappenplan waarmee je zelf de regie over situaties leert nemen. Anne de Jong illustreert aan de hand van veel herkenbare voorbeelden hoe je dit zelf én als team kunt
  doen, met een soepelere omgang en effectiever samenwerken als resultaat.
 3. Direct concreet resultaat.
  Medewerkers krijgen concrete handvatten die ze gelijk kunnen toepassen. Het resultaat: minder stress en burn-outs, en het levert tijd én energie op door plezieriger samenwerken. Direct bottom line resultaat dus.

Na de webinar of lezing weet je…

Hoe je een collega respectvol en productief kunt aanspreken op ongewenst gedrag.

Hoe je irritaties snel en laagdrempelig kunt oplossen zonder dat ze escaleren.

Waar je extra op moet letten als je online communiceert met collega’s.

}

Hoe je sociaal gedoe kunt oplossen met de 5 geluksstappen.

Hoe je voorkomt dat je zelf in 'ongeluksvalkuilen' stapt.

Neem contact met mij op

9 + 8 =

Veelgestelde vragen

Als ik Anne de Jong als spreker wil boeken, hoe werkt dat dan?

Als je een webinar, lezing of workshop wilt boeken kun je contact met ons opnemen via de knoppen op deze website of via het contactformulier. Dan nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op en stemmen we datum, doelgroep en financiën af. Desgewenst plannen we een telefonisch voorgesprek voor je in met Anne de Jong, zodat jullie elkaar vast kunnen leren kennen en de sessie samen goed kunnen doorspreken.

Is De geluksroute geschikt om met mijn team of afdeling te doen?

Ja! De geluksroute is heel geschikt om met je team of afdeling te doen. Door elkaar beter te leren kennen, valkuilen te herkennen en eerlijke gesprekken te voeren verlopen samenwerkingen soepeler en wordt er gewerkt met meer plezier en effectiviteit.

‘De geluksroute’ klinkt een beetje vaag. Hoe weet ik zeker dat dit aanslaat en concreet genoeg is voor ons?

Anne de Jong is oprichter van coachingsbureau NONONS: inderdaad, dat staat voor no-nonsense. De geluksroute is dus geschikt voor de meest praktischen en nuchteren onder ons. Het is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en Anne gebruikt zeer herkenbare praktische voorbeelden. Je gaat gegarandeert weg met concrete handvatten waar je direct iets mee kan. Daarom is De geluksroute voor alle doelgroepen interessant en bruikbaar, of je nu manager, aannemer, ondernemer, IT-er, bankier, leidinggevende of starter bent.

Ik zoek een keynote speaker voor ons event. Is Anne de Jong daar een geschikte keuze voor?

Zeker. Anne de Jong heeft ruime ervaring met spreken voor grotere groepen en is een uitstekende keuze als keynote speaker. Het liefst komt ze samen met een van haar trainingsacteurs, waarmee ze herkenbare situaties kan uitbeelden voor nog meer impact.

Ik wil grotere aantallen boeken bestellen. Kan dat en hoe werkt dat?

Dat kan zeker. En helemaal leuk: bij grotere aantallen mogen we een mooi kortingsvoorstel doen! Stuur een mailtje naar degeluksroute@mavenatwork.com voor de mogelijkheden (zoals gesigneerde exemplaren, feestelijk ingepakte pakketjes, en meer).

Wat kost een webinar, lezing of workshop?

De investering is helemaal afhankelijk van wat je precies zoekt, voor hoeveel deelnemers het is en of het online of offline plaatsvindt. Afhankelijk van jouw vraag kijken we naar de meest geschikte vorm en doen we een passend voorstel. 

Mijn vraag staat hier niet bij. Wat nu?

Dat kan gebeuren! Stuur een mailtje naar degeluksroute@mavenatwork.com en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. 

verschillende liefdestalen