DE GELUKSROUTE
TOOLKIT VOOR COACHES

Dé methode om mensen met sociaal gedoe goed te coachen

Coach jij weleens iemand die… 

Regelmatig ergernissen heeft met een partner, puber, ex, collega of met buren, familie, teamleden, leidinggevenden, etc... en daar last van heeft?

Zich niet tactisch kan uiten, en zich daardoor veel gedoe op de hals haalt?

}

Zich té verantwoordelijk voelt, te veel zelf doet en vervolgens baalt van de situatie?

Zich moeilijk kwetsbaar kan opstellen, en zich daardoor onbegrepen voelt?

En denk jij soms ‘Wat zal ik als coach hier nou eens mee doen?’

Dan is De Geluksroute Toolkit geknipt voor jou! 

gedragspatronen

De Geluksroute voor coaches is een praktische toolkit waarmee je jouw coachee kunt helpen om beter om te gaan met lastige sociale situaties.

De toolkit is gebaseerd op de bestseller De Geluksroute van Anne de Jong, die al ruim tien jaar coaches opleidt bij NONONS. In De Geluksroute heeft Anne alle tips & tricks uit haar coachingspraktijk vertaald naar een handig doe-boek voor iedereen die graag relaxte relaties wil. Het is grappig geschreven en staat bomvol herkenbare voorbeelden. Daardoor kunnen coaches er heel goed mee werken!

Want De Geluksroute Toolkit biedt jou als coach een stappenplan en een heleboel praktische oefeningen die je met je coachee kunt doen of hem zelf kunt laten doen. We geven je handvatten om jouw coachee op de juiste manier verder te helpen. In 9 sessies ga je met je coachee door het traject heen, en coach je ze op alle stappen van De Geluksroute.

Met deze toolkit kun jij als coach:

 • Inschatten wat er aan de hand is met je coachee op het gebied van sociaal gedoe
 • Bepalen welke oefening je daarvoor kunt inzetten, en hoe je dat het beste doet
 • Je coachee inzicht te geven en zelf duidelijke stappen te laten zetten
 • Een blijvende gedragsverandering te stimuleren (door de combinatie coaching, e-learning en het boek)
complimenten

‘De Geluksroute geeft je coachee inzicht geeft in wat er nu precies aan de hand is. Je neemt je coachee letterlijk en figuurlijk mee op de route naar betere relaties of soepel contact. Het is een heldere structuur die je kunt volgen en je ziet meteen waar je coachee is op de route.’

Sanne Ruardi

‘Dit is een geweldige methode die superduidelijk en toegankelijk is, voor zowel coach als coachee. Het heeft diepgang, en geeft je coachee echt inzicht. De e-learnings, opdrachten en het Geluksroute Boostdagboek zijn een mooie aanvulling voor je coachee om zelf mee aan de slag te gaan. Ik vind het absoluut een aanrader!’

Maartje Strijbis

‘Werken met het Geluksroute protocol zorgde ervoor dat ik als beginnend coach meer zelfvertrouwen kreeg in het coachen. De stappen zijn heel makkelijk te volgen en daardoor kon ik doelgericht aan het werk. Daar houd ik van!’

Heleen de Wit

IN DE GELUKSROUTE VOOR COACHES-TOOLKIT ZIT:

 

 • Het stappenplan voor de 9 sessies

 • 9 podcasts voor de coach met tips, tricks en weetjes ter voorbereiding van elke sessie

 • Meer dan 30 oefeningen die je met je coachee kunt doen of als huiswerk kunt geven

 • Toegang tot de unieke e-learning omgeving

 • Exclusieve instructiefilmpjes met uitleg hoe je de oefeningen kunt inzetten

 • Het boek De Geluksroute

 • Hand-outs met extra materiaal om de oefeningen inzichtelijk te maken voor de coachee

 • Het Boost-dagboek voor je coachee, waarmee hij zijn voortgang kan bijhouden

Tijdelijk: speciale aanbieding voor

De Geluksroute-masterclass

In september wordt er bij Nonons een speciale Geluksroute voor coaches-masterclass gegeven. Wil je het coachen met De Geluksroute leren van de master herself? Anne de Jong geeft in november een exclusieve tweedaagse masterclass over coachen met De Geluksroute.

Je krijgt:

 • 2 dagen live masterclass-opleiding bij NONONS in Amsterdam
 • In een kleine groep van max. 12 coaches, dus veel persoonlijke begeleiding
 • Je krijgt les van mastercoach Anne de Jong
 • De prijs is inclusief Geluksroute Toolkit (deze hoef je dan niet los aan te schaffen)

De data: 

Dag 1: Maandag 1 november 2021 van 09.30 – 16.30 uur
Dag 2: Maandag 22 november 2021 van 09.30 – 16.30 uur
Locatie: Nonons (Linnaeushof 6-1, 1098 KH Amsterdam)

EARLY BIRD-DEAL 

(100 plekken beschikbaar) 

De toolkit is nu nog in ontwikkeling, en zal in september 2021 klaar zijn. Voor de eerste 100 coaches die willen bestellen hebben we een speciale early bird-aanbieding:

Schaf je nu de Toolkit aan, dan krijg je maar liefst 100 euro korting en betaal je € 195,- (de reguliere prijs wordt € 295,-)

Je hoort dan bij de eerste groep coaches die de toolkit ontvangt!

Nu van €295 voor €195

 

MASTERCLASS-DEAL

 (nog 9 plekken beschikbaar) 

Wil je extra verdieping en gelijk knallend van start gaat met De Geluksroute Toolkit? Volg dan ook de Masterclass voor coaches!

De tweedaagse Masterclass van Anne de Jong zal in november plaatsvinden, en je ontvangt in september de Toolkit zodra deze beschikbaar is. Dit is een eenmalige aanbieding.

De totaalprijs van deze combideal van de Toolkit samen met de Masterclass is tijdelijk €795,-

Nu van €995 voor €795

Op de hoogte blijven?

Ben je geïnteresseerd in de Toolkit, maar nu nog niet in de positie om gebruik te maken van de Early Bird-deal? Laat dan hier je gegevens achter, dan houden we je op de hoogte van de Toolkit. Uiteraard krijg je ook een seintje als ‘ie helemaal af is! 

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik de hele Toolkit?

We zijn nu nog druk bezig om de Toolkit af te maken en de speciale e-learning omgeving te ontwikkelen. In september zal alles af zijn, en ontvang je ‘m gelijk! (als je gebruik maakt van een van bovenstaande deals).

Zijn er ook nog andere data voor de Masterclass beschikbaar?

Op dit moment zijn alleen de geplande dagen beschikbaar. Mocht je interesse hebben maar echt niet kunnen op deze dagen, stuur dan een mail naar degeluksroute@mavenpublishing.nl, dan houden we je op de hoogte! 

Hoe verschilt de Toolkit van het boek?

De Toolkit kun je zien als een totaal ander product dan een boek. Het is eigenlijk een boek op zich. Maar dan geschreven voor coaches: hoe je de juiste Geluksroute-situaties kunt herkennen bij jouw coachee, welke oefeningen je vervolgens het beste kunt inzetten en hoe je je coachee zelf verder laat komen. De andere materialen, zoals de e-learning en het Boostdagboek, zijn ter ondersteuning van dit proces. 

Hoe lang blijft de Early Bird-deal geldig?

De Early Bird-deal is geldig zolang er plek is: na de eerste 100 inschrijvingen gaat de reguliere prijs voor de Toolkit in. 

Moet mijn coachee dan ook De Geluksroute volgen?

Dat is helemaal aan jou als coach, en wat jij het handigste vindt werken! Als Geluksroute-coach krijg je wel toegang tot het affiliate-programma, waarmee je je coachee makkelijk toegang geeft tot de cursus en het boek. 

Ik heb het boek al

Heb je het boek al en wil je geen extra exemplaar? Voer dan de kortingscode ZonderBoek in bij het afrekenen van de Toolkit en/of de Masterclass – dan krijg je €20 korting (en geen boek).

Ik heb nog een andere vraag!

Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op via degeluksroute@mavenpublishing.nl, dan zullen we je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!

hoe omgaan met pubers