DE GELUKSROUTE
TOOLBOX VOOR COACHES

Dé methode om mensen met sociaal gedoe goed te coachen

Coach jij weleens iemand die… 

Regelmatig ergernissen heeft met een partner, puber, ex, collega of met buren, familie, teamleden, leidinggevenden, etc... en daar last van heeft?

Zich niet tactisch kan uiten, en zich daardoor veel gedoe op de hals haalt?

}

Zich té verantwoordelijk voelt, te veel zelf doet en vervolgens baalt van de situatie?

Zich moeilijk kwetsbaar kan opstellen, en zich daardoor onbegrepen voelt?

En denk jij soms ‘Wat zal ik als coach hier nou eens mee doen?’

Dan is De Geluksroute Toolbox geknipt voor jou! 

Met deze toolbox kun jij als coach:

 • Inschatten wat er aan de hand is met je coachee op het gebied van sociaal gedoe
 • Bepalen welke oefening je daarvoor kunt inzetten, en hoe je dat het beste doet
 • Je coachee inzicht te geven en zelf duidelijke stappen te laten zetten
 • Een blijvende gedragsverandering te stimuleren (door de combinatie coaching, e-learning en het boek)
complimenten
gedragspatronen

De Geluksroute voor coaches is een praktische toolbox waarmee je jouw coachee kunt helpen om beter om te gaan met lastige sociale situaties.

De toolbox is gebaseerd op de bestseller De Geluksroute van Anne de Jong, die al ruim tien jaar coaches opleidt bij NONONS. In De Geluksroute heeft Anne alle tips & tricks uit haar coachingspraktijk vertaald naar een handig doe-boek voor iedereen die graag relaxte relaties wil. Het is grappig geschreven en staat bomvol herkenbare voorbeelden. Daardoor kunnen coaches er heel goed mee werken!

Want De Geluksroute Toolbox biedt jou als coach een stappenplan en een heleboel praktische oefeningen die je met je coachee kunt doen of hem zelf kunt laten doen. We geven je de handvatten om jouw coachee op de juiste manier verder te helpen. In 9 sessies ga je met je coachee door het traject heen, en coach je ze op alle stappen van De Geluksroute.

‘De Geluksroute geeft je coachee inzicht geeft in wat er nu precies aan de hand is. Je neemt je coachee letterlijk en figuurlijk mee op de route naar betere relaties of soepel contact. Het is een heldere structuur die je kunt volgen en je ziet meteen waar je coachee is op de route.’

Sanne Ruardi

‘Dit is een geweldige methode die superduidelijk en toegankelijk is, voor zowel coach als coachee. Het heeft diepgang, en geeft je coachee echt inzicht. De e-learnings, opdrachten en het Geluksroute Boostdagboek zijn een mooie aanvulling voor je coachee om zelf mee aan de slag te gaan. Ik vind het absoluut een aanrader!’

Maartje Strijbis

‘Werken met het Geluksroute protocol zorgde ervoor dat ik als beginnend coach meer zelfvertrouwen kreeg in het coachen. De stappen zijn heel makkelijk te volgen en daardoor kon ik doelgericht aan het werk. Daar houd ik van!’

Heleen de Wit

IN DE GELUKSROUTE VOOR COACHES-TOOLBOX ZIT:

 

 • Het stappenplan voor de 9 sessies

 • 9 podcasts voor de coach met tips, tricks en weetjes ter voorbereiding van elke sessie

 • Meer dan 30 oefeningen die je met je coachee kunt doen of als huiswerk kunt geven

 • Toegang tot de unieke e-learning omgeving

 • Exclusieve instructiefilmpjes met uitleg hoe je de oefeningen kunt inzetten

 • Het boek De Geluksroute

 • Hand-outs met extra materiaal om de oefeningen inzichtelijk te maken voor de coachee

 • Het Boost-dagboek voor je coachee, waarmee hij zijn voortgang kan bijhouden

Speciale aanbieding:

Coachen met De Geluksroute-training

Nonons geeft ook een speciale Geluksroute voor coaches-training. Wil je het coachen met De Geluksroute leren van de master herself? Anne de Jong geeft daarom een exclusieve tweedaagse training over coachen met De Geluksroute.

Let op! De eerste training in november is al uitverkocht. De volgende staat gepland voor 17 januari en 7 februari 2022. Lees ook hieronder over de mogelijkheid tot certificering.

Tot 7 oktober kan je je nog inschrijven met de speciale early bird-deal en krijg je €200 korting. Na 7 oktober geldt de reguliere prijs.

Je krijgt:

 • 2 dagen live masterclass-opleiding bij NONONS in Amsterdam
 • In een kleine groep van max. 12 coaches, dus veel persoonlijke begeleiding
 • Je krijgt les van mastercoach Anne de Jong
 • De prijs is inclusief Geluksroute Toolbox (deze hoef je dan niet los aan te schaffen)

EARLY BIRD-DEAL 

(nog 18 plekken beschikbaar) 

Voor de eerste 100 coaches die de Toolbox bestellen geldt er een speciale early bird-aanbieding:

Schaf je nu de Toolbox aan, dan krijg je maar liefst 100 euro korting en betaal je € 395,- (de reguliere prijs wordt € 495,-)

Je hoort dan bij de eerste groep coaches die de toolbox ontvangt!

Nu van €495 voor €395

 

TRAINING-DEAL

 (12 plekken beschikbaar) 

Wil je extra verdieping en gelijk knallend van start gaan met De Geluksroute Toolbox? Volg dan ook de training voor coaches!

Anne de Jong zal deze tweedaagse training geven bij Nonons in Amsterdam. De data hiervoor liggen vast: 17 januari en 7 februari 2022. 

De totaalprijs van deze combideal van de Toolbox samen met de Training wordt €1195. Tot 7 oktober kun je nog gebruik maken van de speciale early bird-deal en betaal je maar €995.

Nu van €1195 voor €995

Op de hoogte blijven?

Ben je geïnteresseerd in de Toolbox, maar nu nog niet in de positie om gebruik te maken van de Early Bird-deal? Laat dan hier je gegevens achter, dan houden we je op de hoogte van de Toolbox. Uiteraard krijg je ook een seintje als ‘ie helemaal af is! 

Ben je coach, heb je de masterclass De Geluksroute gevolgd én ben je geslaagd voor het examen? Dan kan je een geautoriseerde Geluksroute-coach worden!

Dat houdt in dat je op degeluksroute.nl wordt vermeld als geautoriseerde coach die met deze methode werkt – inclusief link naar je bedrijfspagina. Je kan het Geluksroute Coach-logo dan ook gebruiken op jouw site, en ontvangt extra content om het traject aan te kondigen. Je bent officieel Geluksroute-coach als:

– Je een Coach Intensive en/of Coach Expert-opleiding bij NONONS hebt gedaan én de Geluksroute Masterclass hebt gevolgd.

– Je de online coach cursus bij NONONS hebt gevolgd óf een coachopleiding elders anders + de Masterclass De Geluksroute hebt doorlopen + je geslaagd bent voor het examen van de masterclass.

Als je je al hebt ingeschreven voor de Masterclass maar nog niet de coach-opleiding bij NONONS hebt gevolgd, dan ontvang je bericht over de mogelijkheden om nog het examen af te nemen. Het examen wordt op 14 december of 7 maart afgenomen en duurt ongeveer 1,5 uur. Je wordt getest op je coachingsvaardigheden, Geluksroute-kennis en hoe je de Geluksroute uitlegt. Het examen kost €200 per deelnemer. NONONS-coaches zijn vrijgesteld van het examen. Heb je hier vragen over? Mail dan chantal@nonons.nl

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik de hele Toolbox?

We zijn nu nog druk bezig om de Toolbox af te maken en de speciale e-learning omgeving te ontwikkelen. In september zal alles af zijn, en ontvang je ‘m gelijk! (als je gebruik maakt van een van bovenstaande deals).

Zijn er ook nog andere data voor de Masterclass beschikbaar?

Op dit moment zijn alleen de geplande dagen beschikbaar. Mocht je interesse hebben maar echt niet kunnen op deze dagen, stuur dan een mail naar degeluksroute@mavenpublishing.nl, dan houden we je op de hoogte! 

Hoe verschilt de Toolbox van het boek?

De Toolbox kun je zien als een totaal ander product dan een boek. Het is eigenlijk een boek op zich. Maar dan geschreven voor coaches: hoe je de juiste Geluksroute-situaties kunt herkennen bij jouw coachee, welke oefeningen je vervolgens het beste kunt inzetten en hoe je je coachee zelf verder laat komen. De andere materialen, zoals de e-learning en het Boostdagboek, zijn ter ondersteuning van dit proces. 

Hoe lang blijft de Early Bird-deal geldig?

De Early Bird-deal is geldig zolang er plek is: na de eerste 100 inschrijvingen gaat de reguliere prijs voor de Toolkbox in. 

Moet mijn coachee dan ook De Geluksroute volgen?

Dat is helemaal aan jou als coach, en wat jij het handigste vindt werken! Als Geluksroute-coach krijg je wel toegang tot het affiliate-programma, waarmee je je coachee makkelijk toegang geeft tot de cursus en het boek. 

Ik heb het boek al

Heb je het boek al en wil je geen extra exemplaar? Voer dan de kortingscode ZonderBoek in bij het afrekenen van de Toolkbox en/of de Masterclass – dan krijg je €20 korting (en geen boek).

Ik heb nog een andere vraag!

Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op via degeluksroute@mavenpublishing.nl, dan zullen we je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!

hoe omgaan met pubers