Anne

de Jong

Anne de- jong spreker psychologie-lezing-geluksroute

25 jaar coach ervaring

Nononse mentaliteit

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.

Coachen is geweldig

Een tijdlang ben je erg betrokken bij iemands leven en mag je daarbij als coach in zijn of haar hoofd en hart kijken. Het is ook puzzelen. Je bent samen met je coachee aan het analyseren wat het precieze probleem is, of dat wel het probleem is, waarom dat een probleem is. Dat speurwerk vind ik uitdagend. Je maakt impact.

Ik ben daarom enorm trots op mijn vak.

Een tijdlang ben je erg betrokken bij iemands leven en mag je daarbij als coach in zijn of haar hoofd en hart kijken. Het is ook puzzelen. Je bent samen met je coachee aan het analyseren wat het precieze probleem is, of dat wel het probleem is, waarom dat een probleem is. Dat speurwerk vind ik uitdagend. Je maakt impact.

Ik ben daarom enorm trots op mijn vak.

Een tijdlang ben je erg betrokken bij iemands leven en mag je daarbij als coach in zijn of haar hoofd en hart kijken. Het is ook puzzelen. Je bent samen met je coachee aan het analyseren wat het precieze probleem is, of dat wel het probleem is, waarom dat een probleem is. Dat speurwerk vind ik uitdagend. Je maakt impact.

Ik ben daarom enorm trots op mijn vak.